lauantai 25. tammikuuta 2014

Tästä se lähtee!! Nyt ihan oikeesti!


Piiiiitkä joululoma takana. Benjihyppyläiset on ollu pienellä lomalla. Yrittäny käydä vähän hengittelemässä ja keräämässä voimia tulevaa varten. Nyt me kutenki ollaan taas täällä. Palattu treeneihin ja tehty maailman kamalimpia näytelmiä. Samalla ruvetaan myös vähän aktiivisemmin avaamaan meidän projektia sosiaaliselle medialle. Nyt  luvataan ettei blogi tule ammottamaan tyhjyyttä! Eiks vaan guys?
Tässä me nyt sitte seistään! Kohta me lähetään täysillä juoksemaan kohti tuntemattomaa. Ihan kohta. Me tarvitaan ensiks paljon kyniä ja paperia. Tunteita, kyyneliä ja naurua. Toivotaan, että se määränpää löytyy.

 Kevään ja kesän aikataulut on lyöty lukkoon. Kirjoitusryhmä kokoontuu ensimmäisen kerran ja treeneissä syödään suklaata ja berliininmunkkeja. Me nauretaan yhdessä. Kunnellaan kun Eve nauraa. Muistellan menneitä ja haaveillaan tulevasta. Puhutaan kovaan ääneen junassa.
Samalla viikot täyttyy tanssista, teatterista, koulusta ja väsymyksestä. Stressistä, naurusta ja hysteriasta. Yhteishaku alkaa taas olla ajankohtanen suurimmalle osalle benjiläisistä. Ei se muuten varmaan olis niin iso juttu, mutta kaikilla on se yhteinen unelma. Nimittäin Kallion lukio. Nyt on vaan päällä sellanen järjetön hulluus. Keräillään järjetön pinkka papereita siinä toivossa, että seuraavat kolme vuotta juostaan niitä Kallion portaita ylös ja alas. Tavotellaan täydellistä päättötodistusta. Samalla annetaan kaikkemme Teatteri Benjihypylle. On hullua, mihin ihminen ryhtyy ja mihin se on valmis uhraamaan kaikkensa. Onneks meillä on Teatteri Benjihyppy. :) Nyt on vuosi unelmien!

-Nana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti