sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Odotusta tulevasta

Joo meil on nyt Teatteri Benjihypyssä pieni loma joka tulee olemaan kyllä ihan hyväksi kun ollaan tehty paljon töitä  ja tullaan taas loman jälkeen tekemään entistä enemmän. Hallitus kuitenkin taitaa kokoontua nyt hiihtolomalla joten meistä kaikki ei ole ihan täysin lomalla.                                                                   

Olimme katsomassa benjihyppy ryhmämme kanssa viime tiistaina Teatterikorkeakoulussa  esitystä nimeltä " CORPUS DOMESTICUS-JORATAAKS?" Esityksessä esiintyi meidän oma dramaturgimme Juho Gröndahl. Mielestäni esitys oli upea ja mielenkiintoinen ja sitä oli mukava katsoa.                               

Kirjoitusryhmä on aloittanut Teatteri Benjihypyssä tapaamisilla. Eli tulevan kesän näytelmän käsikirjoitusta ollaan jo aloittelemassa. Olen itse mukana kirjoitusryhmässä ja mielestäni meillä on paljon hyviä ideoita ja aiheita.Aiheita on niin surullisia ja iloisia. Joskus nauretaan yhdessä joskus itketään. Tehtävät joita meille annetaan ovat mielenkiintoisia ja erilaisia. Sen tuntee ja tietää että tästä tulee jotain kaunista aikaseksi. Aika näyttää minkalaisen näytelmän esitämme teille yleisölle. Hyvää hiihtolomaa niille joilla se on tällä viikolla. Ottakaa rennosti koska mekin otamme. :)

 -Johanna

     Kirjoitusryhmässä meidän piti valita joku ulkopuolinen materiaali joka oli meidän mielestä jotenkin kiinnostova. Minulla se oli tämän biisin sanoitus. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti