tiistai 18. helmikuuta 2014

Terveiset hallituksen kokouksesta

Meillä benjihyppyläisillä näkyy tosiaan tämä vieraanvarisuus. Tänään hallitus kokoontui metsän keskellä sijaitsevassa pullantuoksuisessa mökissä. Pulla siellä todellakin tuoksui. Pöydällä pullapitko, pellillä korvapuusteja ja sisään tulijoilla lisää korvapuusteja. Nyt on siis syöty paljon pullataikinaa. Ei enää vähään aikaan kiitos.


Mä en nyt pääse yli tosta pullasta! Saatto olla vähän liikaa... Onko parempi syödä erittäin harvoin ja paljon vai usein ja vähän? 
Mut hei! Kokouksessa syntyi kolme erittäin tärkeää asiaa littyen Teatteri Benjihyppyyn: sukupolvirajojen ylittäminen, suvaitsevaisuuden lisääminen ja stereotypioiden rikkominen. Nää on ehkä sellasia asioita joita me pyritään toiminnallamme toteuttamaan. Samlla saatiin päätös siitä, että tästä lähtee se aika jolloin poissaoloja tarkkaillaan. Ruvetaan taas siirtymään samalle linjalla viime kevään kanssa. Tää siis tarkottaa, että työt alkaa ja nyt ruvetaan jo tosissamme valmistautumaan kesää varten. Mahtavaa!! Kahden viikon päästä ryhmä kokoontuukin jo kahdesti viikossa ja siitä tahti senkun kiihtyy. Ihanaa päästä taas vauhtiin. Kohta kuullaan lisää. :)

-Nana


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti