sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

UUDET TUULET JA KUJEET!

Jejjejee uusi viikko tuotoksemme kanssa lähti käyntiin odottavaisin tunnelmin, kun ohjaajamme Sara päätti pistää touhun aivan päälaelleen! No ei nyt sentään aivan, mutta saimme tietää, että Lokkiamme kutsuvat nyt uudet tuulet ja lopputulema tulee olemaan erilainen mitä tähän asti on sen järkeilty olevan! HUI!

Saimme ohjeet keskiviikon aamureenejä varten direktööriltämme Saralta, kun hän ei valitettavasti kyennyt saapumaan paikalle. Osallistumisprosentti tuona kyseisenä aamuna oli ehkä  pikkusen heikko, mutta sitäkin tuotteliaampi! Mm. Kävimme läpi unen logiikkaa ja omakohtaisia unikokemuksia, joita varmasti tullaan vielä hyödyntämään kohtauksissa!

Torstain reeneissä olikin sitten aivan toisenlaiset piipussa ja silloin pääsimme myös näyttämään Saralle kohtauksen, jonka olimme keskiikkona tehneet! HÄN AIVAN HÄKELTYI! Treenien lopussa päästiin oikein kunnolla vauhtiin ns. myllytyksen merkeissä. Pipeiltä ei säästytty, sillä ainakin omat varpaani saivat hankaushaavoja ja pari kuhmua löytyy päästä!

Perjantain ja torstain reenien yhteydessä jokainen sai kauan toivotun palautteen!! Itselle ainakin siitä jäi todella hyvä fiilis ja uskon, että myös muut saivat mielenrauhan monelle päätä painaneelle asialle!

Muistakaa laittaa rairuohot kypsyy! Ps. Veeralle paranemisia!

- Lasse Viitamäki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti