sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Sunnuntai 9.3.2014

Hellou kaikki te uskolliset ja teatteriarakastavat lukijamme. Voin toivottaa koko ryhmämme puolesta että rakastamme teitä ja esitystä joutuu vielä odottamaan kesää, mutta toisaaltahan hyvää kannattaa odottaa ;) Tässä kirjoittelee ryhmämme vähemmistöön elikkä poikiin kuuluva Ahti perinteisesti viimeisenä päivänä ennen kuin vastuuviikko vaihtuu.

Tällä viikolle benjihypyn parissa kuuluu erittäin mukavasti aika. Kaikki ovat saamassa hakemuksensa Kallion lukioon valmiiksi ja siitä varmaan johtuu entistäkin korkeampi hilpeydentaso.Tiistaina saimme nauttia Suvin lämpästä "maailman huonoin" ja kaikille tutun "kysymykseen kysymyksellä" leikkien kera. Treenien pääaiheena oli tällä kertaa rasismi, koska suunnitelmana on esittää pienimuotoinen kohtaus/näytelmä rasisminvastaiseen tapahtumaan. Tuotoksena tuli erittäin mielenkiintoisia kohtauksia aina ikärasismista "luokitus" rasismiin. Tästä esityksestä lisää vielä myöhemmin.

Torstaina oli jännittävä päivä koska meillä oli täysin uusi tila! Tämä tietysti aiheutti hämmentystä ja pienimuotoista eksymistä. Pidimme treenit nuorisoasiain tiloissa Hietaniemenkadulla. Uusi tila on tilavampi ja avoimempi kun paikkamme Kannelmäessä. Tilan päräyttikin avatuksi Sara lämpällään, jossa tanssittiin sekä liikuttiin musiikin tahtiin. Sitten siirryttiin aiheeseen. Juho heitti kaikki ohjaajaryhmän jäsenet suoraan altaan syvään päätyyn antamalla kirjoitusryhmän kirjoittamia dialogeja ja antamalla käskyn ohjata kohtaus. Huhhuijakkaa oli aika vaikea tehtävä, mutta alkuhan se aina on vaikein kohta ja sen jälkee luistaa. Taas pompahti ryhmämme harmaista aivosoluista loistavia tuotoksia ja olimme taas askeleen lähempänä näytelmäämme.

~Ahti "Naurava Biisoni" Brummer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti